Вижте линка за включване към онлайн боядисването на великденски яйца

Възкресение Христово наближава и радостта от празника вече се усеща. Наближава времето, в което ще се поздравим с „Христос Воскресе“ и червени яйца.

Преди това от вкъщи, но заедно, ще боядисаме пасхални яйца. Децата от храм “Въздвижение на Св.Кръст Господен” кв. Лозенец и екипът на Вероучение за учители и ученици ви канят на традиционно боядисване на яйца, урок и интерактивно творчество на Велика събота от 12 часа.

Заради извънредното положение тази година ще се съберем не в двора на храма, а пред компютъра или телефона. Подготвили сме иновативни методи за боядисване, кратък урок и творчески занимания.
Поради големия интерес на деца от различна възраст, разделихме събитието на две части.

За деца от 6 до 12 години използвайте този линк >> https://us02web.zoom.us/j/82496785967
За деца от 13 до 16 години използвате този линк >> https://us02web.zoom.us/j/87873835543
Линковете са така изградени, че да не искат регистрация или изтеглено предложение.

За да бъдем максимално ефективни, трябва да имате свалено приложение за сканиране на кодове.

Молим всички деца и родители да заредят предварително компютрите и телефоните си. Ако имате две или повече устройства, включете ги, защото ще използваме повече от една програма.

Заедно с това сварете яйцата, подгответе разтворена боя и декорация по желание.

По време на събитието ще ви бъдат нужни ножица, цветен или бял лист и нещо за писане и рисуване (цветни моливи или флумастери). А какво ще правим с тях, ще научите по време на срещата.

След като приключим ще очакваме от всички деца колажи от снимки на техните боядисани яйца, от тях ще направим виртуални картички, за да поздравим нашите близки. А всички колажи и снимки, ще видите и във Facebook.